Zorg bij Alzheimer Blaricum

Naast de algemene vormen van particuliere thuiszorg, zoals 24-uurs zorg en nachtzorg, biedt Zuster Jansen ook thuiszorg die specifiek is gericht op zorg bij de ziekte van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer vereist immers specialistische zorg die volledig afgestemd is op een situatie waarin Alzheimer voorkomt. Hierbij verlenen onze gespecialiseerde zorgverleners intensieve 24-uurs verzorging en verpleging. U kunt onze zorg in heel Nederland ontvangen. Bent u op zoek naar zorg bij de ziekte van Alzheimer in Blaricum van hoog niveau? Kies dan voor zorg bij de ziekte van Alzheimer van Zuster Jansen.

Lees meer bij Zuster Jansen

Thuis blijven wonen met Alzheimer

Het is goed om u af te vragen welke zorg het beste is bij Alzheimer. U wilt immers verzorging en verpleging van hoge kwaliteit, gericht op het bieden van zo veel mogelijk comfort. Onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Blaricum is een vorm van comfortzorg, waarbij de ziekte van Alzheimer centraal staat. Met deze specialistische zorg van Zuster Jansen kunt u met Alzheimer in de meeste situaties thuis blijven wonen. Dit wordt zelfs in veel gevallen aangeraden, omdat het bij Alzheimer fijn is om in een vertrouwde omgeving te verblijven. Rust, herkenning en continuïteit zijn zaken die erg belangrijk zijn bij Alzheimer. Privé zorg bij de ziekte van Alzheimer in Blaricum van Zuster Jansen kan de oplossing zijn die u nodig heeft.

Kies voor professionele hulp bij u thuis

Wanneer u kiest voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Blaricum kiest u voor zorg van uitstekende kwaliteit, gericht op uw persoonlijke thuissituatie. Professionele hulp bij u thuis ontlast uw mantelzorger. Daarnaast is onze vertrouwde zorg vaak een geruststellend idee voor u en voor uw naasten.

Wilt u nu onze professionele zorg bij u thuis inzetten? U kunt onze zorg gemakkelijk aanvragen. Wij staan ook voor u klaar als u vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijk advies. Bel hiervoor naar het nummer 020 – 63 66 837. Wij helpen u graag.